Mid Season Sales! Έως -20% σε χειροποίητα ασημένια κοσμήματα!

  Αποκτήστε χειροποίητα ασημένια κοσμήματα με έκπτωση έως -20%! Ανακαλύψτε πρωτότυπα κοσμήματα από 9€ κι ανανεώστε την εμφάνισή σας! Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους με δωρεάν συσκευασία δώρου! 
💎 Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€
💎 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία

Λήξη: 10/11 23:59

Η Νο 1 τάση της μόδας στα δαχτυλίδια και για φέτος είναι τα πλατιά δαχτυλίδια σωλήνες! Από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν μαυρίζει!


Σκέτοι χοντροί κρίκοι από επιχρυσωμένο μέταλλο διαμέτρου 4.8cm και πάχους 0.5cm. Είναι αρκετά ελαφριοί για να φοριούνται άνετα όλες τις ώρες. Ένα εντυπωσιακό και διαχρονικό κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από την κοσμηματοθήκη σας. Δεν περιέχει νικέλιο.
Εντυπωσιακοί σκέτοι μεγάλοι μεταλλικοί χοντροί επίχρυσοι κρίκοι διαμέτρου 7.5cm και πάχους 2 cm. Είναι αρκετά ελαφριοί για το μέγεθός τους για να φοριούνται άνετα όλες τις ώρες. Ένα επιβλητικό και διαχρονικό κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από την κοσμηματοθήκη σας. Δεν περιέχουν νικέλιο.

Σκέτοι μεγάλοι ασημένιοι κρίκοι από επιπλατινωμένο ασήμι 925ο διαμέτρου 7 cm και πάχους 2 cm. Δεν μαυρίζουν. Ένα εντυπωσιακό και διαχρονικό κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από την κοσμηματοθήκη σας!


Σετ με 2 σκέτα δαχτυλίδια σωλήνες από επιπλατινωμένο ασήμι 9250, ιδανικά για παράμεσο και σεβαλιέ. Φορέστε τα χωριστά ή και τα δύο μαζί. Η τελευταία τάση της μόδας στα δαχτυλίδια, καθώς φοριούνται άνετα κάθε ώρα και για κάθε περίσταση. Τα δαχτυλίδια είναι ανοιχτά στο κάτω μέρος τους και μπορούν να αυξομειωθούν ένα με δύο νούμερα. Διαλέξτε νούμερο για τον παράμεσο και εμείς θα βρούμε το κατάλληλο μέγεθος στο σεβαλιέ.

Χειροποίητα ασημένια σκουλαρίκια, οβάλ κρίκοι σκαλιστοί από επιχρυσωμένο ασήμι με οβάλ μωβ υδροθερμικό χαλαζία ταγιέ δεμένο με επιχρυσωμένο ασήμι. Ένα υπέροχο διαχρονικό σκουλαρίκι για κάθε περίσταση.

Χειροποίητα ασημένια σκουλαρίκια, οβαλ κρίκοι σκαλιστοί από επιχρυσωμένο ασήμι με μαύρο κρύσταλλο Swarovski. Απογειώστε την εμφάνισή σας μ' αυτό το υπέροχο κόσμημα.

Χειροποίητο κόσμημα, καρφωτά ασημένια μονόπετρα σκουλαρίκια από επιπλατινωμένο ασήμι με πράσινα σμαραγδί ζιργκόν

Χειροποίητο κόσμημα, καρφωτά ασημένια σκουλαρίκια μπάλα φτιαγμένη από λευκά κρύσταλλα Swarovski. Ένα εντυπωσιακό και διαχρονικό κόσμημα που φοριέται άνετα κάθε μέρα και για κάθε περίσταση!

Χειροποίητο κόσμημα, καρφωτά ασημένια μονόπετρα σκουλαρίκια από επιπλατινωμένο ασήμι με ροζ ζιργκόν

Διπλό δερμάτινο βραχιόλι στυλ Chan Luu φτιαγμένο από μπεζ με καφέ κρύσταλλα 4mm δεμένα σε μαύρο δέρμα 2mm. Το βραχιόλι τυλίγεται στο χέρι διπλό και καταλήγει σε οβάλ ατσάλι που κουμπώνει σε θηλιά. Μπορεί να φορεθεί μονό και στο λαιμό σαν τσόκερ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χειροποίητα ασημένια κοσμήματα - Φθινόπωρο 2013 - Handmade silver jewelry - Fall 2013

Νέος Φθινοπωρινός Διαγωνισμός και προσφορές με δώρο έκπληξη!

Handmade silver jewelry - Χειροποίητα ασημένια κοσμήματα