ΚΟΧΥΛΙΑ : Η Νο 1 ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

                                                                             
Καλοκαίρι 2019! Η θερμοκρασία ολοένα κι ανεβαίνει, η μέρα μεγάλωσε και ο ήλιος άρχισε να καίει ( όταν δεν βρέχει βέβαια!). Κρύψαμε επιτέλους τα μουντά, χειμωνιάτικα ρούχα και κατεβάσαμε τα καλοκαιρινά, για να συνειδητοποιήσουμε πως χρειαζόμαστε άμεσα ανανέωση γκαρνταρόμπας! Καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα όμως δεν νοείται χωρίς καλοκαιρινά κοσμήματα! Και η μόδα φέτος στα κοσμήματα εμπνέεται απευθείας από τη θάλασσα και επιτάσσει υπέροχα αξεσουάρ με ολόκληρα κοχύλια! Και προφανώς η Δώρα και η Μαργαρίτα δεν θα μπορούσαν ν’ αντισταθούν και να μην δημιουργήσουν τα δικά τους φανταστικά σχέδια! Εντυπωσιακά κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια με λευκά, χρυσά, ασημί ή μαύρα κοχύλια!
σετ κολιέ με κοχύλια, χάντρες και φλουριά
Ανακαλύψτε στη συλλογή μας χειροποίητα κολιέ με κοχύλια και συνδυάστε τα για το ιδανικό layering ή επιλέξτε τα έτοιμα σετ κοσμήμάτων που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς και θα βρίσκονται σε προσφορά για όλο το καλοκαίρι! Η ιδανική επιλογή για ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό ντύσιμο περιλαμβάνει κολιέ σε τουλάχιστον 2 διαφορετικά μήκη, το γνωστό layering κολιέ! Ένα κοντό κολιέ τσόκερ με κοχύλια ή χωρίς κι ένα κολιέ μέτριου μήκους. Ιδανικά θα συμπλήρωνε το σύνολο κι ένα μακρύ κολιέ με πέτρες ή αλυσίδα κάτω από το ύψος του στήθους. Τα περισσότερα καλοκαιρινά μας κολιέ έχουν πλέξη μακραμέ και αυξομειώνονται ως προς το μέγεθος, για να τα φοράτε στο μήκος που επιθυμείτε, από τσόκερ πάνω στο λαιμό μέχρι μακριά στο στήθος.
Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα κοσμήματα στο χέρι. Φορέστε πολλά χειροποίητα βραχιόλια με κοχύλια στο ίδιο χέρι και σας υποσχόμαστε πως δεν πρόκειται να τα βγάλετε μέχρι ν’ αρχίσουν τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου. Τα καλοκαιρινά μας βραχιόλια μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τ’ αντίστοιχα κολιέ, ώστε να φτιάξετε ένα δροσερό καλοκαιρινό σετ. Και σ’ αυτή την περίπτωση εμείς έχουμε δημιουργήσει για εσάς μερικούς ευκολοφόρετους συνδυασμούς βραχιολιών, καθώς και βραχιόλια με κολιέ σε πολύ προσιτές τιμές για κάθε γούστο!
σκουλαρίκια κρίκοι με κοχύλια
Και για όσες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς το αγαπημένο αξεσουάρ των περισσοτέρων γυναικών, τα σκουλαρίκια, η Δώρα και η Μαργαρίτα πάλι έχουν δημιουργήσει για εσάς μια πρωτότυπη συλλογή με χειροποίητα σκουλαρίκια κρίκους με κοχύλιασκουλαρίκια κρεμαστά με κοχύλια ή σκουλαρίκια καρφωτά. Διακριτικά ή εντυπωσιακά, οτιδήποτε κι αν προτιμάτε σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στις σελίδες του theodorajewellery.com.
βραχιόλια ποδιού
Στα εποχιακά μας ακόμη θα βρείτε και το απόλυτο καλοκαιρινό κόσμημα! Ποιο άλλο φυσικά από το βραχιόλι ποδιού που μας συντροφεύει καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε κάθε βουτιά, σε κάθε έξοδο! Πολύχρωμα χειροποίητα βραχιόλια ποδιού με πέτρεςαλυσίδες ποδιού και βραχιόλια ποδιού ασημένια με κρεμαστά, σε παλιά αγαπημένα αλλά και καινούρια σχέδια, καθώς και ολοκαίνουρια χειροποίητα βραχιόλια ποδιού με κοχύλια! Κοσμήματα για τα πόδια με ολόκληρα λευκά κοχύλια μαζί με χρυσά ή ασημί, δεμένα με κοδόνι ή αλυσίδα. Μπορείτε να τα φοράτε άφοβα όλο το καλοκαίρι!
καλοκαιρινά βραχιόλια και κολιέ με κοχύλια
Τέλος, μιας κι όλη η αγορά έχει γεμίσει κοσμήματα με κοχύλια καλό είναι να προσέχουμε την ποιότητα των προϊόντων, καθώς πολλά είναι φτιαγμένα από άγνωστης ποιότητας υλικά και μέταλλα που μπορεί να περιέχουν αλλεργιογόνες ουσίες. Τα κοσμήματα του Theodora’s Jewellery συνοδεύονται πάντα απο εγγύηση γνησιότητας και αναγράφεται πάντοτε το υλικό κατασκευής!
Σας περιμένουμε λοιπόν ν’ ανακαλύψετε τα νέα μας καλοκαιρινά αξεσουάρ! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!
                                                                                                                                                                                Αλίκη 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χειροποίητα ασημένια κοσμήματα - Φθινόπωρο 2013 - Handmade silver jewelry - Fall 2013

Νέος Φθινοπωρινός Διαγωνισμός και προσφορές με δώρο έκπληξη!

Handmade silver jewelry - Χειροποίητα ασημένια κοσμήματα